- Pure Loo - Schoonheidssalon

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 Gelaat
Je huid in optimale conditie houden, waardoor we er langer "jong en gezond" uitzien, is de wens van ieder mens. Een huid die er mooi en gelijkmatig uitziet, straalt gezondheid uit.
Wijzelf kunnen de natuur een handje helpen, door onze huid de nodige verzorging te geven.
Reinigingsmelk, lotion, dagcrème, nachtcrème, masker, peelings en serums zijn producten die ons helpen bij het behandelen van de huid.
Het reinigen van het gelaat en de hals is noodzakelijk. Te vaak wordt dit niet serieus genomen en hierdoor verouderd de huid sneller.
Het is belangrijk 's avonds en 's morgens de huid te reinigen. De huid ondergaat overdag meerdere agressies, nl. koude, warmte, droogte, vervuiling...enz.
Onze dagcrème is trouwens een perfecte basis voor make-up.Tijdens de slaap profiteert de huid het meest van verzorgende producten. Vandaar dat een nachtcrème van zeer groot belang is om uw huid in optimale vorm te houden.Specifieke verzorgingen zoals een peeling neemt de dode huidcellen weg en opent de huid voor de volgende behandeling.
Een massage van het gelaat, hals en decolleté zorgen voor een totale ontspanning. Maskers hebben een reinigende en regenererende werking, die nog verstrekt kan worden door onder het masker een serum aan te brengen. Een goede verzorging van ons gelaat zorgt voor een huidverjonging op een veilige en niet-chirurgische manier, rimpels worden minder, acne vermindert, littekens vervagen, de huid wordt strakker en steviger door het inbrengen van vocht en anti-oxydanten.Revolutionaire behandeling van uw huid met de Microdermabrasie en Comcit apparaten van Crystal Clear nieuw in onze behandelingen.
klik hier voor meer info

Ogen

Lash lifting:


Wat is Lashlifting?

Met deze nieuwste techniek wimperpermanent worden uw eigen natuurlijke wimpers gekruld door middel van silicone pads.
Deze krul blijft ongeveer 6 tot 8 weken zitten.

Na de krul worden uw wimpers geverfd om nog een mooier resultaat te verkrijgen.
Het eindresultaat is prachtig en kan u niet vergelijken met de toepassing van een krultang.

Met Lashlifting ogen uw wimpers naturel.

Ontschimken, mascara en water hebben geen affect op deze techniek. (na 48uur)

Eye Pen:

Onze rollerpen lift uw ogen en vermindert rimpels en lijntjes. De behandeling is eenvoudig en snel met onmiddellijk resultaat. De pen bevat een anti-aging serum welk uw huid soepel en mooi houdt.

EG semi permanente mascara.
Een behandeling met semi permanente mascara geeft hetzelfde effect als gewone mascara. U krijgt meer volumeen het lijkt of u langere wimpers heeft. U hoeft niet dagelijks aan te brengen want dit product blijft tot 3 weken zitten. Neicha EG mascare is waterproof en loopt niet uit. Dus zwemmen, sporten en zelfs het bezoeken van de saune is geen probleem.
Wenkbrauwen   

Microblading:


Wat is Microblading?

Microblading is een manuele 3D semi permanente make-up technologie.

Deze manier is als het ware het graveren van wenkbrauwen. Het is de oudste Japanse manier van wenkbrauwen pigmenteren.
Met 12 naaldjes samengelast op een rij wordt het pigment in de opperlaag van de dermis gebracht.
De naaldjes gaan als het ware echte haartjes simuleren of nabootsen.
Hierdoor verkrijgt men een zeer natuurlijk effect.

De naalden zijn steriel verpakt en worden slecht bij 1 klant gebruikt!

Deze techniek is minder agressief voor de huid als een tatoeage met een elektrisch apparaat.

Het is een veilige techniek. Een hele wenkbrauw kan worden gecreërd of enkel stukjes kunnen worden geaccentueerd.
Wenkbrauwpoeder of potlood is niet meer nodig dus hier spaart U tijd.
Microblading biedt een prima oplossing voor 1-2 jaar afhankelijk van uw cel vernieuwing.

Terug naar boven

 
 Lichaam
Schoonheid begint met reinigen, en dit is meer dan het wegwassen van het oppervlakkig vuil. Verwijderen van dode huidcellen is essentieel.
Voor onze lichaamsverzorging worden producten van de Dode Zee gebruikt.
Terwijl u op een verwarmde Wellness Pearl behandelingstafel lekker ontspannen geniet, wordt uw huid gereinigd en terug in balans gebracht. Een pakking met zoutscrub, gevolgd door een effleurage met minerale boter, geeft uw lichaam de optimale verzorging.De lichaamsverzorgingen bij Pure' Loo gebeuren op een unieke behandelingstafel, de Wellness Pearl. u ligt op een verwarmde bodem van kasteelgrind welke een maximum aan comfort en ontspanning biedt tijdens de behandeling. Genieten van een heerlijke stoomsessie om de producten sterker te laten indringen kan enkel op deze revolutionaire tafel.
Tijdens de behandeling kan u ook nog kiezen om lekker te relaxen met de trilfunctie en kleurentherapie.

Terug naar boven

 
 Ontharing
Ontharing met warme hars kan op ieder deel van het lichaam.
Na meerdere behandelingen kunnen de haartjes langer wegblijven.
Talloze vrouwen gebruiken het scheerapparaat om hun haartjes te verwijderen, hierdoor worden zij stug en moeilijker weg te krijgen.
Met harsen worden de haartjes, ook donshaartjes, sneller en voor langere tijd verwijderd. Immers de wortel wordt mee uitgetrokken.
Als de haren terugkomen na enkele weken voelen zij ook niet aan als afgeschoren stoppels.
Na het harsen kan een product aangebracht worden om de haargroei te vertragen.

terug naar boven

 
 Manicure / Pedicure
Manicure is een behandeling van de handen met als specifiek gebied de nagels.
Nagels worden mooi in vorm gebracht, van de nodige voeding voorzien en de nagelriem op zijn plaats gebracht.
Oppoetsen en afwerken met een mooie laklaag maakt het geheel compleet.
De handen genieten van een heerlijke voedende behandeling.
Het vak van pedicure is meer dan alleen maar nagels knippen.
Zo kan een schoonheidsspecialiste ook likdoorns (eeltpit / eksteroog) en eelt verwijderen en ingegroeide nagels losmaken.
Voetverzorging is essentieel voor de algemene gezondheid.
Een heerlijke massage stimuleert die doorbloeding van de voet en geeft een aangenaam en ontspannen gevoel.
Onze voeten zijn onze steunpilaren en verdienen dan ook een degelijke verzorging, zij moeten immers een leven lang meegaan.

terug naar boven

 
 Psoriasis / Acné

Psoriasis

Wij behandelen psoriasis met minerale Dode Zee modder en  water met toegevoegd magnesiumzout. De te behandelen plaatsen worden bedekt met compressen van water met Magnesiumzout.
Daarna volgt een modderpakking met verhoogd gehalte aan Magnesiumzout.
Vervolgens wordt de plaats gereinigd met zuiver water en ingesmeerd met een kalmerende crème. (Aloë Vera)


Acné-bestrijding (Crystal Clear)

De onzuivere ontstoken huid wordt hier op een professionele wijze gereinigd. Door de combinatie van het toedienen van de pro-actieve vitamine A , en de Alpha hydroxyzuren worden verstrakking, hydratatie en exfoliatie van de huid verbeterd.
Het Environ AHA-peelingsysteem wordt na behandeling met vitamine A aangewezen om zo een beter egale en gladde huid te bekomen.
Geschikt: voor alle acné-problemen en voor elke leeftijd.

terug naar boven

 
 Crystal Clear
Crystal Clear Microdermabrasie biedt een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, littekens, acnelittekens, striemen en veel meer. Door de behandeling worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd. Het zachte vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren, net een 'work out' voor het gelaat. Crystal Clear Microdermabrasie kan over het hele lichaam toegepast worden, zeker op plaatsen zoals de ruwe huid op de armen, ingegroeide haren bij de bikinilijn, littekens op het hele lichaam en bij cellulitis op de benen.Crystal Clear zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels. Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan en de actieve ingrediënten in het serum herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert. Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.OXYGEN THERAPY - VACUÜM LIFTING

Geschikt voor:
•  oogrimpels op elke leeftijd
•  lifting van ooglid - verzakking
•  bovenlip rimpels
•  labiale neus - mond lijn
•  voorhoofdsrimpels
•  hals- en decolletérimpels en lijnen
•  huidverslapping
•  huidveroudering
•  brandwonden - littekens
•  grove huid - poriën
•  oneffen huidstructuur
•  verminderde huidelasticiteit   
Het vervangt en bereikt in vele gevallen het effect van plastische chirurgie.

Hoe werkt het?

Men bereikt penetratie van zuurstof in de huid door middel van een punctie-jetsysteem, gebaseerd op een nieuwe technologische ontwikkeling. Tijdens een pijnloze behandeling worden zuivere zuurstof en een speciaal gepatenteerd gasdragend serum tegen huidveroudering in de diepere huidlagen gebracht wat voor nieuwe elasticiteit en stevigheid zorgt.
Vacuüm lifting is een vitaal onderdeel van de behandeling. Hierbij worden door middel van een vacuümsysteem de gezichtsspieren gemanipuleerd door het samentrekken van het weefsel. Dit resulteert in een onmiddellijke lifting naar de bovenste rand, jukbeen, kaakbeen en wenkbrauwlifting. Het verbetert de veerkracht van de huid en doet de bloedtoevoer naar de lederhuid toenemen. Hierdoor wordt nieuwe huid- en collageengroei bevorderd. Dit gedeelte van de Crystal Clear behandeling is ten zeerste noodzakelijk bij sterkere verslapping en elasticiteitsvermindering bij elk onderdeel van het gelaat.

MICRODERMABRASIE

MDA is een micropeeling en is eerder een progressieve behandeling dan een agressieve. Zij biedt meer verhoogde resultaten dan een chemische peeling en heeft geen "down-time" verschijnselen, dit wil zeggen geen huisarrest na de behandeling. Deze huidverbetering en stimulatie zijn een noodzakelijke voorbereiding voor een receptieve inwerking van de zuurstof. Bij dikke opperhuiden zijn enkele behandelingen vooraf noodzakelijk. Elke Crystal Clear behandeling omvat steeds een flash MDA.

PS
Sterren als Victoria Beckham, Madonna, Gwyneth Palthrow, Cameron Diaz, zelfs onze eigen BV's als Sofie , Paul Michiels, Adrea Croonenburgs en Kathy Pauwels zijn fervente aanhangers van het Crystal Clear Systeem...

Waarom U dan niet ?
Bel om af te spreken voor een gratis advies!


LITTEKENBEHANDELING

Type littekens: brandwonden, glasinsnijdingen, kleine keloïden, allerlei huidoneffenheden veroorzaakt door ongelukken.

Alvorens ingrijpende Environ behandelingen uit te voeren moet de huid steeds goed worden voorbereid met de vitamine A. Daarom adviseren wij stellig 3 à 4 weken vitamine A gebruik ,alvorens zwaardere litteken-peelings toe te passen. Een aantal maanden cabine-behandeling zijn nodig om een bevredigend resultaat te bekomen.

Deze behandeling kan, indien nodig, gepaard gaan met micro-dermabrasie (skin peeling treatment).
Pigmentvlekken-behandeling
Pigment-vlekken, veroorzaakt zijn ongelijke pigmentering veroorzaakt door de zon of versterkt daglicht, veroudering, zwangerschap of chemische foto-sensibilisatie van de huid en kunnen tot 70 à 80 % worden verminderd.

Tevens is voorbereiding van Vit A gedurende enkele weken belangrijk, alvorens de AHA-peelings toe te passen.

Indien nodig kan ook de skin peeling treatment hier een nuttige toedracht zijn.

ACNE BESTRIJDING

De onzuivere ontstoken huiden worden hier op een professionele wijze gereinigd. Door de combinatie van het toedienen van de pro-actieve vitamine A , en de Alpha hydroxyzuren worden verstrakking, hydratatie en exfoliatie van de huid verbeterd.
Het Environ AHA-peelingsysteem wordt na behandeling met vitamine A aangewezen om zo een beter egale en gladde huid te bekomen.
Geschikt : voor alle acné problemen en voor elke leeftijd.


CRYOAIFACIAL


Wat is CryoAirFacial?
Cryo Anti-Ageing is een 100% veilige en natuurlijke behandeling speciaal ontwikkeld voor een strakker gelaat.
Cryotherapie werkt op basis van extreme verkoeling van de huid en wordt ingezet voor huidverjonging met verbluffende resultaten, geheel uniek in België.
Hoe werkt CryoAirFacial? Een ander woord voor Cryo is kou. Door de huid bloot te stellen aan extreem lage temperaturen krijgen de hersenen een koude schokimpuls
en worden de huidcelfuncties “geactiveerd ”. De huid ondergaat daardoor een enorme detox.
Voor alle huidtypes.
Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar:
      •Direct zicht- en voelbaar resultaat
      •Vermindering van lijntjes & rimpels
      •Fijnere poriën
      •Versteviging van de huid
      •Lifting van het gelaat en hals
      •Verstrakken van de kaaklijn
      •Afvoering van overtollig vocht
      •Vermindering van ontstekingen op de huid
      •Stimuleren van collageenproductie.


terug naar boven

 
 Kunstnagels:
U kan bij ons terecht voor mooie en unieke kunstnagels. Een grote keuze aan fantasieën zowel bij Gelish als bij Gel nagels.
Geef uw handen en voeten de nodige aandacht, laat uw nagels verzorgen. Zij zijn immers een sierraad voor uw handen.

Gelish

Een compleet Soak Off Gel systeem.
Waarom Gelish?

         *Geen stof
         *Geen geur
         *Geen schade aan de natuurlijke nagel
         *Schone en frisse uitstraling
         *Oneindig veel kleuren, binnen 10 minuten volledig afweekbaar
         *Direct droog

Gelish heeft geen nadelen enkel voordelen. Drie weken lang plezier van kleur op de handen en zeker zes weken op de voeten. Met Gelish kunt u alle kanten uit, alleen kleur op de nagels, verstevigingen op de nagels en zelfs verlengen...

Gelnagels

Onze gels bevatten alle ingrediënten voor de mooiste gelnagels!

- De beste kwaliteit voor de laagste prijs.
- De gels hebben een 'honing' effect, waardoor zij zichzelf gladstrijken, dus makkelijk verwerkbaar.
- Geproduceerd volgens de criteria van de Europese Richtlijnen.
- Prachtig resultaat.

Gelnagels zijn niet alleen mooi, maar bieden uw eigen nagels ook bescherming wanneer u deze wilt laten groeien tot een gewenste lengte.

terug naar boven

 
 Relaxatie & BotermassageJe bent moe,... je voelt je niet lekker,... je rug, nek doen pijn,... of je wil je gewoon eens lekker laten verwennen.

Massage is ontspannend zowel voor lichaam als geest, het verlicht de pijn en spanning in het lichaam. Aanraking door massage stimuleert de energiedoorstroming.

Relaxatie of ontspanningsmassage is zowat de meest gekende massage in Europa. Met melk, olie of boter uitgevoerd afhankelijk van type huid of verwachting van de klant is het de bedoeling om geest en lichaam open te stellen om alle slechte energie af te leiden en positieve energie binnen te brengen.

Je kan kiezen voor je hele lichaam te masseren of bijvoorbeeld enkel bepaalde probleemzones zoals de rug. Als je tijdig aandacht geeft aan je lichaam kan je klachten zelfs voorkomen door regelmatig een massage te laten uitvoeren. Massage met minerale boter geeft de huid een ontspannend effect alsook een specifieke behandeling tegen veroudering en uitdroging.

In een maatschappij waar voortdurend druk opgelegd wordt, is de weinige tijd nodig voor een massage geen overbodige luxe.

terug naar boven

 
 Hot stone massageHot Stone therapie is een warmtemassage. De warmte van de Basaltstenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diep relaxerend gevoel.
Door de stenen op belangrijke drukpunten te leggen van het lichaam lost men blokkades.

Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling. (ontgiften) Het heeft ook een effectieve werking bij chronische pijnen.

terug naar boven

 
 Zoutstempel massageBij dit type van massage wordt gebruik gemaakt van warme stempels.
De met Dode Zee zout gevulde stempels worden in een tangine ondergedompeld in een olie naar keuze. Eerst wordt het lichaam gereinigd, zodat de poriën goed openstaan voor hydratatie, daarna kan de massage van start gaan.
De verwarmde stempels volgen de energiebanen en worden geplaatst op precieze energiepunten van het lichaam. Door de verschillende manipulaties van de stempels worden de gifstoffen in het lichaam losgemaakt, verpulverd, verspreid en gedraineerd.
Door de bewegingen van de handen gaan de zouten zich oplossen in samenwerking met de olie, de warmte en de energie van de stenen.  Het Dode Zee zout in de stempels zuivert, draineert en mineraliseert het lichaam. Het zorgt tegelijkertijd voor een peeling waarvan de huid zijdezacht wordt.

terug naar boven

 
 Energetische hoofdmassageIn India is de hoofdmassage een zeer veel toegepaste vorm van massage, logisch want we zijn met weinig anders bezig dan met ons hoofd, hoewel we daar ons niet altijd bewust van zijn.
In vergelijking met de rest van ons lichaam, neemt ons hoofd een kleine maar zeer belangrijke plaats in. Het zeer goed verzorgen is dus een must voor een ontspannen gevoel.
Bij deze massage worden het gezicht en hoofd op een rustgevende manier gemasseerd door middel van knedingen, strijkingen op een aantal drukpunten. Deze combinatie geeft een overweldigende ontspanning, welke u zult ervaren in gans het lichaam.  
Een regelmatige massage van het gezicht en hoofd draagt bij tot een betere doorbloeding van de huid en het spierweefsel van het gezicht, wat de huid soepel houdt.
Deze massage draagt bij tot beter slapen, helderdere zintuigen, minder hoofdpijn, actiever brein, minder snelle vergrijzing van het haar.

terug naar boven

 
 GezichtsmassageVan fitness gaat de huid strakker zitten, zo kan men ook een gelaatsmassage bekijken. Door de speciale massagetechnieken ondergaat het gelaat een training zodat ze er strakker gaat uitzien. Een betere doorbloeding en afvoer van afvalstoffen zorgen voor een beter uitziende huid.

Als het ware een natuurlijke facelift geven is de kern van gelaatsmassage.

terug naar boven

 
 Arrangementen

Bij "pakking naar keuze" heeft u de keuze uit:

    -modderpakking, werkt verzachtend en kalmerend, pijnverlichtend, ontgiftend ideaal voor psoriasis.
    -boterpakking, zeer geconcentreerd huidverbeteringsproduct, zorgt voor een langdurige en diepe hydratatie.
    -seizoenspakking, vochtinbrengende pakking voor een zijdezachte huid met de geur afhankelijk van het seizoen
.

Het douchen verstoort de relaxerende behandeling bij ons niet. U kan rustig blijven liggen terwijl u geniet van een warme douche.


Quick.
(op Wellness Pearl)
.lichaamspeeling
.douche
.effleurage met hydraterende créme

                                                                40min

Smoothie. (op Wellness Pearl)
.lichaamspeeling
.pakking naar keuze
.stoombad
.douche
.effleurage met hydraterende créme

                                                                1h

Zen. (op Wellness Pearl)
.lichaamspeeling
.pakking naar keuze
.stoombad
.douche
.lichaamsmassage met hydraterende créme

                                                               1h 30min

Lovely. (op Wellness Pearl)
.lichaamspeeling
.pakking naar keuze
.stoombad
.douche
.lichaamseffleurage met hydraterende créme
.gelaatsverzorging met hydraterend masker

.hoofdmassage
                                                               1h 45min

Vermoeide benen. (op Wellness Pearl)
.scrub van de benen met Dode Zee zout
.Aloè Vera pakking
.voet- en beenmassage

                                                              40min

Zomerpunch. (op Wellness Pearl)
.scrub van de rug
.massage van rug, nek, schouders
.reiniging van het gelaat
.koude modderpakking op de benen
.massage van het gelaat, nek en hoofd
.hydraterend masker op het gelaat
.lichaamsscrub + afwerking gelaat
.lichaamsverzorging met Aloè Vera en Citrusolie

                                                              1h 30min

Relax.
.ontvangst met thee of koffie
.voetbadje met Dode Zee zout
.gelaatsverzorging met voedend masker
.relaxmassage van nek, schouders en hoofd
.voetmassage

                                                              1h 15min
Anti-stress.
.voetbad met Eucalyptus
.peeling van de rug
.warme modderpakking op de rug
.massage van de achterbenen en voeten met warme olie
.rugmassage met warme olie

                                                               1h

Happy Feet.
.welkomsdrankje
.voetbadje
.spa pedicure
.voetreflexologie

                                                               1h 30min
Pink Lady. (7 jaar - 14 jaar)
.vijlen van de nageltjes
.handmaskertje
.gelaatsverzorging
.handmassage
.lakken van de nageltjes

                                                                1h


Duo arrangementen

Moeder & dochter.
.welkomsdrankje
.scrub en pakking van de handen
.handmassage
.korte rugmassage
.gelaatsverzorging met hoofdmassage

                                                                1h 30min

Voor hem en haar


hij :
.hot stone massage met warme olie
.hoodfmassage


zij : (op wellness pearl)
.lichaamsscrub met minerale boter
.douche
.lichaamsmassage met warme olie

                                                               1h30minterug naar boven

 
 VoetreflexologieReflexologie herstelt en/of onderhoudt een onbelemmerde energiedoorstroming in gans het lichaam. Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met plaatsen op de voeten, zo kunnen bepaalde klachten verminderen en zelfs verdwijnen.
Voetreflexmassage opent deze energiebanen en geeft het lichaam daarmee fysiek, emotioneel en geestelijk energie.
Stress is immers een belangrijk probleem in hedendaagse ziekten, deze therapie is zeer doeltreffend en werkt tevens ontspannend.
Door massage, druk en warmtetoevoer van de beoefenaar kunnen de blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven. (De organen en weefsels in het lichaam hebben alle een reflexie in de voet. De uiteinden van de zenuwen).
Bij een verstoring zal dit tijdens de massage merkbaar zijn door het ontstaan van pijn, prikkels, jeuk, verandering van huid (eelt, transpiratie), kleurverschil e.d.
De plaats waar deze gevoelens ontstaan geeft weer welk orgaan of lichaamsdeel niet goed functioneert.  
Wanneer de blokkades zijn opgeheven is het lichaam in staat zichzelf te genezen. Een voetreflexoloog geneest dus niet, zij helpt u slechts te genezen. Een voetreflexoloog gaat er vanuit, dat de mens als "geheel" wordt behandeld en niet alleen dat gedeelte van de voet waar zich de pijn of klacht bevindt.


terug naar boven

 
 Infrarood sauna

Ontdek het heerlijke gevoel van diepindringende warmte
in spieren en gewrichten.
Totale ontstressing met onze arrangementen.


INFRAROOD SAUNA OOK VOOR DAGELIJKS GEBRUIK?
U mag de infrarood sauna dagelijks gebruiken, maar zorg ervoordat u tijdens devoldoende water drinkt.

DE INFRAROOD SAUNA EN UW GEZONDHEID
De zon is de belangrijkste energiebron op aarde. Tijdens een warme zomerdag ervaren we de weldaad van de zonnestralen op onze huid.
Onze infrarood sauna van Infraplus werkt op dezelfde manier als de zon.
U krijgt volop positieve energie!
Dit is goed voor uw gezondheid.
De infraroodstralers van deze sauna verwarmen u van binnenuit en hebben daardoor een betere dieptewerking dan bij een traditionele sauna.
Klinische studies tonen aan dat infraroodwarmte verlichtend werkt bij spier- en gewrichtspijnen
.

Onze sauna bevat verschillende soorten stralers: carbon, intense en full- spectrum.
Tijdens de sessie raden wij u aan om voor elke straler enkele minuten plaats te nemen.
Zo ervaart u van alle infraroodstralers het maximum. Dit zorgt voor een zeer goede dieptewerking op uw spieren en gewrichten.    
Voor een optimale therapeutische werking raden wij u aan de temperatuur op het maximum te laten staan.
Mocht dit te warm zijn, kunt u beter de deur even open zetten i.p.v. de temperatuur te verlagen.

KINDEREN, OUDEREN EN MENSEN MET HARTPROBLEMEN
Wij adviseren ouderen en kinderen om de infrarood sauna slechts kort te gebruiken.
Zwangere vrouwen en mensen met hartproblemen raadplegen best eerst een arts voor gebruik.


VOOR, TIJDENS EN NA DE INFRAROOD SESSIE                                        
Omdat de kans op transpireren zeer groot is, is het belangrijk voldoende  te drinken alvorens u in de IR sauna stapt.
Voor een maximale dieptewerking maakt u zonder kledij gebruik van de IR sauna. Een T-shirt of trui werkt isolerend waardoor u millimeters dieptewerking verliest.
Gebruik van  een handdoek om op te zitten is wel verplicht!
Bij aanvang is de temperatuur in de sauna  +/- 35 à 40 graden. Deze zal tijdens uw sessie blijven stijgen tot maximum 65 graden.

Plaats een handdoek op het bankje en een handdoek op de vloer i.v.m. de hygiëne.
Een goede en volledige infrarood sessie duurt +/- 20 tot 45 minuten.
U moet zelf aanvoelen hoe lang u in de infrarood sauna plaatsneemt. Dit verschilt van persoon tot persoon.
U kunt de tijd steeds opbouwen

terug naar boven

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu